10 år på Strömnäs!

Tänk att det redan har gått tio år sedan Pingstförsamlingen flyttade från centrala stan till Strömnäs! Vi är mycket glada för de nya möjligheter vi fått genom denna flytt. Självklart vill vi fira detta tillsammans med dig och det gör vi 27-28 januari!
Vi inleder firandet med en farfylld timme för alla barn. Det blir musik, drama, bibelberättelser och mer! Därefter äter vi taco tillsammans* för att sedan få vara med på konsert med Magdalena Lundberg [Skellefteå] och hennes band.
På söndagen den är det gudstjänst i vilken en av församlingens tidigare pastorer, Kjell-Göran Westerberg, predikar. Medverkar gör också Staffan Sandlund, som också var med och sjöng vid vår invigningsgudstjänst för tio år sedan, och församlingens kör.

Tider och mer info hittar du på startsidan och i kalendern.

Hoppas att vi ses där!

* OBS! Begränsat antal platser!

fast i kyrkan